Får se vad framtiden kan bjuda på :)

Skolan gick bra var sjukt seg idag bara ! Känner att jag saknar en person välldigt mycket men hon är ju somsagt på andra sidan jorgklotet och inget att göra åt. Men som tur är så kommer hon ju hem på måndag, morgon desutom :D
Vi har välldigt mycket snack att ta igen, jag och sara brukar prata typ fem timmar om dagen med varandra om inte mer asså !;D Helt sinnes sjukt asså !:P
Fick en annan sak klar för mig idag iaf känns riktigt skönt, eller inte helt toppen men fick lite klarhet iallafall !:D
Nu ska jag in och fixa mig och byta kläder för att sen åka in till stan och möta elisa för att sätta oss på moda och snacka lite och vänta på malin :D
Puss på er allihopa !:D



Funersam..?

Jag ska nog lyssna på mina vänner eftersom att alla säger samma sak..
Man kanske inte ska lyssna på sig och själv och inte alltid "följa sitt hjärta"
</3

Godmorgon <3

Hinner inte skriva så mycket är redan försenad men vaknade i tid iaf men det är alltid när det gäller sminkningen osv som jag blir försenad :P
Idag har jag bara två lektioner så slutar runt halv 12 idag NAJJJS !;D
Skriver när jag kommer hem
Puss & kram <3

Godis snask i sängen..!:D

Ligger och äter godis, dricker cola och kolla på film i sängen .. Gud va nyttig jag känner mig :P Ser inte fram emot morgondagen när jag måste upp tidigt och hoppa in i duschen och sätta på kaffet för att sen gå till skolan BLÄÄÄ :P
<3<3

Helgen som varit..:)

Har totalt glömt bort att skriva i helgen så får ta och skriva vad jag gjort nu istället då!:)
I fredags så var jag sara och elisa ute och käkade, vi var på vapiano. Men tyckte faktist inte att maten var så god där.. Pastan var knappt klar och sen var maten kall desutom! Vi fick vänta i typ en halvtimme innan vi ens kom fram och fick beställa.. Men efter att vi ätit så drog vi till moda ett tag där var det ganska kul iaf ! SAra drog hem efter moda hon åkte till slussen och skulle möta dennis medans vi drog mot lobby. Men vi kom inte så långt tills elisas klack gick av :P Så vi var tvugna att ta en taxi till slussen och sno saras skor hahah !;D Tillslut kom vi iaf til 107.5 i gamla stan där det SÖÖÖG !
Jag skulle dragit hem efter de men drog till lobby en sväng iaf !

Igår så skulle jag bara legat hemma var planen förvar så sjukt sliten efter i fredags, men så blev det inte åkte till moda och mötte elisa sen var anna och en massa där inne. Vi hade ganska kul men var riktigt trött hela kvällen. Vi gick till lobby ett tag igår också men där blev inte så långvariga. Åkte hem och skulle sova men då kom ett fyllo traskandes utanför mitt fönster som jag var tvungen att " släpa " in hahahha XD Nu låter det som att det var någon jag inte kände men så var det absolut inte !

Och slutligen idag, jag har typ inte gjort någonting förutom att varit hemma och tagit det lugnt. Fastnade med min navelpiercing som gjorde sjukt ont och blödde hur mkt som helst..
Men det läker väll de med :P
Sen var jag bara nere vid ica maxi och mötte malin och handla lite:P
Nu ska jag ut med doris sen lägga mig i sängen och kolla film :D


Puss på er <3<3

Vill att tiden ska gå fortare..

Är så sjukt trött på det här.. Vi har inte ens haft visning än det är långt kvar, den 10 oktober och pappa har readan börjat packa. Är riktigt ledsen att vi ska sälja lägenheten för har aldrig trivts så mycket i något hem som de här..! Den är fin,mysig den har allt som man begär! :( Men det fungerar inte... Hade jag bott här ensam så hade jag aldrig flyttat härifrån, aldrig i hela mitt liv. ! Men nu är vi illa tvugna! :/ Det ska bli riktigt nice att ha ett eget hem ingen kan säga någonting det är mitt det är bara jag och sara som har nycklar dit (hon jag ska bo med), det är verkligen bara vi som bestämmer ! Låter helt sjukt skönt nu, speciellt eftersom jag tänker på det hela tiden. :)
Men trodde inte att det skulle gå såhär fort trodde att vi skulle bo är något år till jag och pappa, inte 3-4 månader men men tiden läker alla sår ..

Kommer sakna att bo med han också men det kanske är bättre att vi bara träffas ibland och inte bor under samma tak. Tänker nästan varje dag på det min bror sa när vi flyttade från villan
" Tänk ifall vi bara kunde haft en vanlig familj, där alla kunde setat i soffan och kollat på film. Inte att är instängda i varsinna rum "
Det är faktist sant, sjukt länge sen!
Aja ska sluta klaga det blir säkert bättre hoppas på det iallafall <3<3

Lägger upp en bild där jag vet att jag haft sjukt kul så kanske jag börja tänka på annat <3



Vad kan man köpa för skor?

Var precis i sickla och skulle leta efter ett par höst skor som jag vill ha men dom finns ju självklart inte i min storlek i sickla :/ Får åka in till stan imorgon och leta vidare och hoppas på att jag hittar dom :)
Men men vi åt gott iaf tog en cesar sallad som var helt okej, men har ingen större matlust just nu men ner det gick det iallafall :)

Pussssss


Sökt jobb:)

Det blev ingen skola idag, men känner mig ganska duktig endå ! Har haft tvättstugan , har varit och sökt tre olika jobb, sen har jag varit uppe hos mäklaren och snackat lite om lägenheten :D Nu ska jag ta och göra något mumsigt att äta sen vänta på att en viss person slutar så vi kan åka och köpa skor !:D
hihi !:D
puss på er <3<3


Sur när man vaknar..?

Jag fattar inte hur man kan vara sur när man vaknar? Pappa smäller upp dörren och ba ska du inte till skolan idag? :O okej att jag försov mig men det vet ju inte han så sa bara att jo men jag börjar elva? Då smällar han igen den och börjar mumla något? Den där människan kan ju inte må bra asså.!
Vill bara sälja den här lägenheten nu och köpa två lägenheter ist, snart så..!:D<3

Solning..!:)

ja då var vann hemma igen, skulle skrivit när jag kom hem från skolan men hann inte innan jag somnade !:P La mig i sängen och skulle bara kolla vad det var på tv men han knappt kolla mellan kanalerna innan jag somnade! Sen åkte jag iväg och solade en snabbis, måste få tillbaka den fina brännan när man knappt behöver ha smink på sig :D Och nu när jag köpt solkort så känns det som att det är värt att utnyttja !:)

 

<3<3


Godmorgon alla pigga och glada !:D

Börjar bli piggare på morgonen än vad jag förut. Då försov jag mig varje morgon, spelade ingen roll vilken tid jag gick och la mig på kvällarna!
Igår var jag hemma hela dan och kollade på tv så känner mig faktist ganska utvilad !:D
Gick upp halv 8 och satte på kaffe och klädde på mig, och medans kaffe stog och blev klart gick jag ut med doris. Sen knäckte jag ett ägg i pannan och gick och duschade håret lite snabbt !:)
Nu sitter jag framför datorn och ska äta upp sen gå och sminka mig lite fort !
Sen bär det av till skolan, har bara två lektionen idag så slutar runt elva grymt skönt !!:D:D
Puss på er sålänge..

 

Vill bara skriva ut det, men gillar verkligen dig <3

 


<3

Har inte skrivit på ett tag nu igen, vet inte vad det är har typ ingen lust fast jag har en massa jag skulle kunna skriva om..
Kan skriva lite kort om helgen iaf ! I fredags så var vi i sickla och bowlade självklart så vann jag !:D Så jävla grym asså ! ;D;D Efter bowlingen visste vi inte vad vi skulle göra men det slutade med att vi drog in till stan, först gick vi till moda en snabbis sen till lobby. Kvällen var helt okej förutom att jag och sara vart lite för fulla somvanligt ;P Juste det var jag sara elisa basse och dennis förresten..
I går så drog vi till Thomas och drack lite vi började med ölspelet direkt och såklart var jag den utsatta så blev lite runt om foten igår också! :P men vi drog hem tidigt så var väll hemma runt halv ett kanske pgv att en annan inte kunde stå på sina egna ben !;D;D men det var ganska skönt faktist !:)
Idag har jag bara legat i sängen och kollat på en massa filmer sjukt skönt ! Har tagit ett riktigt varmt bad också !:)


Sara åker om 6 dagar känns inte så kul, men skönt för henne ! Men guv vad jag kommer sakna henne :(<3

RSS 2.0