SÖMN !

Godnatt !:)
Nu ska jag verkligen soooova ! Och fan ta den som väcker mig asså..;P Känner mig som ett sjukt/trött litet barn så det ska bli så ruggigt skönt att få sova nu :) Ska försöka hitta en bra film att somna till..
Men skriver imorgon när jag vaknar ..
Puss på er

<3

Saknar någon att hålla om, och säga att man älskar ..


Helgen över..!

Ja då var helgen över igen, det går så fort !
I fredags så jobbade jag på en krog som heter lois i garderoben :) Det var varken kul eller tråkigt men vad gör man inte för lite extra pengar :)
Slutade klockan två så det var bara att åka hem direkt.

Och igår var det ju halloween fest, det var skit kul förutom att både jag elisa & sara blev skit fulla ;P Sara rå deckade så dennis kom och hämtade henne. Jag och elisa var inte heller så pigga efter att hon dragit så vi gick också och la oss rätt så tidigt. Älskar halloween, det är så sjukt roligt att klä ut sig och hålla på fixa en massa. Tror fan att jag skulle passa att jobba som fest fixare tror inte ni ?:D


Snyft..

Kommer nog fälla en och annan tår på måndag..
Börjar redan känna mig lite små deppig, vill fan inte flytta härifrån..:'( Trodde faktist inte att jag brydde mig när alla har frågat " men hur kommer det kännas att flytta därifrån?"
Men fy fan kommer bli sjukt ledsen när alla papper är påskriva! Köparna kommer hit 17.30 på måndag för att kolla igenom alla papper och skriva på..

Aja får väll tänka att det är bättre att vi har ett café som vi kan få in pengar på istället! Kommer jobba sönder mig själv tills jagh själv har pengar till att börja ett eget liv med egen lägenhet osv..:)
Kommer nog att bli kanon bra tillslut iallafall..
men har trivts så jävla bra här älskar min garderob mitt rum, badrumet,köket,altanen aa jag är älskar i princip allt här :(

Men nu ska vi sluta deppa det är HELG !:D:D Ikväll blir det ju jobb och imorgon blir det fest wiihoo !<3


God morgon..

Eller god morgon är det väll inte riktigt, har varit vaken sen nio i morse av att pappa kom in och börja tjattra som vanligt ..! :/
Tänkte precis skriva längtar såå mycket tills man bor ensam så man får sova ut någon gång. Men kom på mig en sekund efter att ifall vi köper cafét kommer jag aldrig få sova ut haha !!
Men däremot kommer jag kunna resa så mycket mer och då får man väll vila då istället !:P Ska fan jobba så mycket jag kan så jag kan dra iväg någon månad sen !:) Måste bara få mig den där envisa sara <3'

Tänkte hoppa ner i ett bad nu ! (Hihi undra ifall inte jag kommer få rynkor i förtid för att jag badar så mycket ;)


O.B.S !! Har överstigit mitt internet så kan inte lägga upp bilder :/

Tjat tjat tjat !!!

Det var ett jävla tjat på att jag måste uppdatera oftare :P
Nu är jag här igen mina små duvor :)


Så vad har jag gjort idag då ? Jag vaknade faktist ganska sent och gick och la mig tidigt igår så det 'är ju skönt, ganska utvilad iallafall! Sen hoppade jag in i duschen och sminkade mig. Sen bar det av till stan för att ha ett litet "möte" med mäklaren på cafét.
Vi satt där ett bra tag och gick igenom en massa papper och kollade igenom hela lokalen igen !:)
Sen efter mötet så gick jag pappa och robin (bror) till närmaste ställe och tog varsin öl för att snacka igenom en massa om cafét och lägenhet osv. Och han som jobbade i baren där drev det tillsammans med sin bror som kom efter ett tag. Vi satt och snackade med dom ett bra tag och tillslut kom vi fram till att jag ska jobba i garderoben där imorgon !:D

När vi kom hem igen skulle vi ha visning på lägenhet i en halvtimme, det var ett ungt par som hade ringt och ville ha en privat visning. :) Och nu ligger jag i sängen och kollar på en film :)

Är ni nöjda nu ?:D:D

Puss på er !<3

Dålig uppdatering..

Ja då kom de här igen när man inte orkar skriva, eller när man tappar skrivlusten !:P
Kom igen fler bloggläsare så skriver jag mera !;P

Vad har jag gjort idag då ?
jo jag har varit på huddinge sjukhus i ett par timmar, följde med sara. Behöver inte ta det här vad hon gjorde men vi hade rätt så mysigt för att vara på ett äckligt sjukhus !:)
Vi låg och kollade på snövit och sedan tre program av tusenbröder:P
Sen gick vi ner och åt, men varken jag eller sara fick i oss så mycket för det kom en gansk omysig person och satte sig bakom oss. Men jäklar va vi garvade hihi (A)
Skönt att det är klart nu iallafall..
Hon var riktigt duktig, stark kvinna de där! För er som inte vet !;D

<3<3


Tisdag..

Ja då var det tisdag idag då ..
Hm vad har jag gjort idag ? Inte ett skit.. :) Men det gillar vi så sjutk skönt att bara ta det lugnt !:)
Vaknade vid elva sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt tills brorsan kom då hoppa jag in i duschen och sminkade mig, sen drog vi ner till forum och gick in på tre för att fixa med abbonemangen men det gick inte somvanligt. Ett jävla strul de där !:P
Nu ska jag äta sen ska jag inte till stan och kolla kläder till halloween sen ska jag hem till sara och sova hos henne :D
Skriver senare maten kommer bränna fast ;)
<3<3

Myspys

Sitter hemma helt ensam insvept i en varm och mysig morgonrock!:)
Lyssnar på Lars Winnerbäck-kom änglar riktigt bra text !



"Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna"


 





<3

Hade glömt bort hur gott hypnose perfymen luktade ! Fick ju en tester på den igår så var tvungen att gå ner till forum idag och köpa den ..<3
Det bästa med den parfymen är att den verkligen sitter kvar, luktar så sjukt länge och sen behöver man inte mycket alls !:)



<---Nya    testern--->

Lite skillnad ;)

:D:D

Jag känner mig så glad idag, vore ju ännu roligare ifall man visste varför!!:P
Men men det är väll bra att man är glad!:) Eller vad säger ni ?:)


Smink <3

Att älska smink,hudprodukter,hårprodukter osv det måste ju vara en självklar sak när man är tjej..

Jag och pappa träffade en tjej som äger parelle i nacka idag när vi var och åt lunch på mellanders. Vi började prata lite om skolan osv och jag har ju praktik i en månad nu. Och för er som inte vet så går ju jag bygglinjen (någon jag verkligen inte vill jobba med i framtiden) så det är alltså ingenting jag vill praktisera med heller. Så nu ska jag få vara i hennes sminkbutik och lära mig en massa om smink och hjälpa till dära.
Efter att vi ätit så gick jag ner och skulle kolla vart butiken låg och hur den såg ut och självklart prata lite mer med henne, så var där ett tag och pratade lite om smink och parfymer. Och fick faktist en liten påse med tester från Lancome, snäll prick de där !

Kommer bli riktigt roligt att "jobba" dära eftersom jag älskar smink osv. Och sen kan man ju alltid hoppas på att man kanske får ett extra jobb där efter ..:)


Glad !:D

Det lönar sig att umgås med pappa en heldag ibland !;D Vi hade ju en till visning idag så vi tog en liten shopping tur i forum medans visning pågick :)
Köpte två jätte fina tröjor från boomerang en typ skorta och en kofta. Tur att det är pappas favorit affär hihi (A) Sen la jag undan en jacka där också, tror jag ska köpa den istället för en FET goose jacka ..
Sen köpte jag nya vantar,mössa och halsduk också. I år kör vi på vita och inte svarta !:D
Juste sen köpte jag nytt skal och skyddsplast till mobilen oxå !:D

Nej nu blir det ett varmt bad sen får vi se vad jag ska göra ...



Jätte fin till jeans !:)



ÄLSKAR denna tröja <3

Skakis..

Det blev inte mycket sovandes inatt !! Vi kom hem runt fem tror jag det var och somnade säkert halv sex kan jag tänka mig, helt sjukt att jag aldrig kan hålla att jag ska åka hem efter moda !:)
Anna drog hem, men det gjorde fan inte jag och elisa ! Vi gick till lobby och träffade micke & david.
Men dom drog efter ett tag men vi stannade iallafall!:P
Nu på morgonen så har jag bara legat i sängen och kollat på film, var sjukt pigg och icke bakis imorse. Men nu börjar det bli värre är jätte trött och mår lite små illa, så ska nog vila ett tag :P

<3<3

Kvällen...

Jag klarade inte av en vit månad ! Haha men jag erkänner iallafall , ;P
Elisa kom hit och käkade middag och drack lite vin innan det bär av in till stan, vi ska möta anna i slussen om en halvtimme så måste gå till bussen nu :)
Men ska nog inte dricka så mycket ikväll så lär skriva ett inlägg när jag kommer hem :)
Puss på er så länge och ha en sjukt rolig kväll! <3<3


:)

Försök inte lura mig gosse.
Jag inga konster tål.



Snö, snö snö :O

Sorry för dålig uppdatering men har inte haft någon skrivlust men tror den börjar komma tillbaka :)

Vaknade upp imorse av att pappa säger att jag ska kolla ut, så ligger det snö på backen !!
Det första jag tänkte var gud va mysigt ! Men sen när jag skulle ut med doris var det inte lika mysigt längre :P Det var iaf första gången doris såg snö, hon verkade tycka att det var kul iallafall:)
Det var inte lika kul för mig när allt kom i annsiktet påväg till bussen, kändes som all maskara rann ner för kinder :P

Men nu är jag hemma i värmen igen, mysigt !:) Ska nog lägga mig och kolla på film ett tag tror jag :D



<3<3

Morsning !:)

Hinner inte skriva så mycket ska till bussen :) Och påvägen ska jag till konsum i forum och hämta ut ett paket :D Tror det var ett linne och en kofta !:D
WIIHOO ! <3
Känns ju lite som julafton när man ska hämta ut saker som man beställt !:P
Slutar fyra idag så det är den sista dagen för den här veckan som är sen, skönt det iallafall ! Nej nu ska jag kila men ha en toppen dag !:D<3


<3

Ja då blir det läggdags, har sovmorgon imorgon tills 10.20 men ska sova tidigt endå är sjukt seg/trött!
Puss och godnatt <3<3

Kvällsmums !

Gjorde varm choklad och två ostmackor som lite kvällsmums :D Och snart börjar pradise hotell efter som jag missade det första !;D


Det är livet ..




DET DÄR ÄR LIVET, SÅ SKULLE JAG VILJA HA 365 DAGAR OM ÅRET ! <3

Hemma igen

Fy va kallt det är ute asså ! Jag dör..
Jag och pappa gick från resturangen, förbi lägenheten på söder och sen ner till bussen och nu kom jag hem för typ en halvtimme sen och är fortfarande en isbit !:O
Vet inte hur det gick med det där jobbet igentligen, men man kan ju alltid hoppas på det bästa! Ifall jag börjar så ska jag börja nästa månad så måste leta lite mera jobb!


Haha nu trodde ni allt att jag var dejt va ?;) Skulle bara lura er lite . Var ju bara med lilla pappsen ;D

<3<3

Middag !:)

In till stan och äta middag, det är fina grejer de !:D
Skriver när jag kommer hem och berättar hur det gått hihi (A)
Puss <3<3



Så sjukt ..!

Jag förstår inte att jag alltid trampar i samma fälla..
SÅ JÄVLA SJUKT !
Är så trött på det hära, det finns ju inge mer hopp? Varför alltid jag? Det är alltid jag som sitter i den här sitsen tillslut och att jag aldrig lär mig ?!
Ska nog ta och gå en kurs tror jag, eller är det någon liten människa som kanske har lust att säga vad jag ahr gjort för fel, och vad problemet är? =O
Jag är inte arg,ledsen är bara fundersam och besviken!!

Längtar så sjukt mycket tills jag flyttar, sen skiter jag i ifall jag sover i en våningssäng med sara. Bor jag med henne kommer jag aldrig vara ensam och sen kommer jag vara lycklig så länge vi bor ihop!
Love den där människan, ett litet samtal så blir jag glad när jag ringer dig <3<3

FUCK FUCK FUCK !!





Då börjar vi från noll igen, "party like a rockstar"

Skoooola !

Nu är allt klart, längtar inte tills att ha filmkunskap i 3 timmar som första lektion !
Kommer somna direkt !!!
Kolla på film det första man gör när man kommer till skolan, det är farliga grejer de !:/
aja nu måste jag röra mig mot bussen !:D


Sov gott !<3

Nu blir det säng dags, klockan tickar alltid iväg så fort nu vid den här tiden. När man sitter i skolan och bara vill hem då går det hur sakta som helst och nu bara rullar det iväg.
Men börjar bli trött så nu blir det " sova sova säng säng säng " (som min mamma alltid sa till mig när jag var liten) <3<3


Ångest !

Längtar inte tills imorgon när den berömda väckarklockan ringer 06.15 USH !
Börjar 8 men måste ju duscha,ut med doris osvosv.. så det är lika bra att gå upp ett bra tag före !!
Snart blir det läggdags så man är pigg och glad imorgon !:D


Rekord !:)

Ja då blev det läsarrekord på bloggen idag !:D Hoppas det inte är en engångsgrej bara!!:)
(Var uppe i hela 680 unika besökare !)


<3

Känner mig lite små deppig men det går nog över snart !:P


Beställt kläder !:)

Hittade en massa fina tröjor på rea, så beställde dom direkt !:D
Fan skulle behöva gå in i min garderob och ta bort det jag inte använder, för nu känns det som att man har kläder och aldrig behöver köpa något nytt. Men igentligen så använder man inte ens helften där inne så skulle faktist behöva göra en liten rensning ! =)

Här är iallafall kläderna jag hittade som var på rea :)



Hade kostat 149:- kostar nu 60:-



Ej på rea så kostade 249:-


Hade kostat 199:- Kostar nu 60:-


Hade kostat 249:- Kostar nu 129:-  (Fast jag beställde en puderbeige)


Hade kostat 299:- Kostar nu 199:-

:)

Hemma igen, såå skönt att sluta tidigt om dagarna !:) Nu ska jag duscha lillskiten fast hon inte tycker om det, men det är ju mysigare med en hund som luktar gott eller hur ?:P

Måndag morgon !:)

Godmorgon känner mig ganska trött faktist fast jag vilat hela helgen !:) Men det går väll över när jag är påväg till bussen :) Tog lite bilder på doris igår så söt, vägrar släppa sin lilla råtta !:)

 


NATTI NATTI !

Nu blir det film och mys :)
Godnatt <3

Konstigt att det kan gå så fort ?

Inom ett lopp på två månader har allt varit skit bra, dåligt, jätte bra och nu KAOS !
Kanske är fel på mig det vet man ju inte, men har kommit fram till att det kan gå sjukt fort innan allt går åt helvete ..


Tove Zakrisson <3

Haha satt och kollade igenom mina bilder på facebook och hittade ett album "Sommaren 09"
Det var efter den sommaren som jag och tove gled ifrån varande, innan dess så var vi som ihop klistrade och då menar jag verkligen ihop klistrade ! Vi kunde typ alldrig sova utan varandra, vi gjorde allt tillsammans. Men sen kom det en massa saker imellan men men tänkte visa lite söta bilder jag hittade på henne i det albumet ;D haha<3<3

Kanske ska skriva kort om varför jag skrattade åt varje bild så kanske ni också gör det :P



Hennes söta baby hår som ser ut som pubishår ;D




Vad är oddsen att man får ett bett mitt på läppen? ;D




Biffen gör allt för lite pengar till brempa ;D



Inte alla som kan mecka ihop en sovsäck!;D

<3<3<3



Då var det kväller..:)

Ja då blev det kväll igen..!
Var sjukt skönt att få tillbaka min mobil idag iallafall! :D
Skulle kolla på fame som gick på tv,n men råkade sätta mig vid datorn så missade halva filmen haha :)
Juste jag beställde den första julklappen idag, den är till mamma! Nu kan jag inte skriva vad det är för vet att hon läser min blogg. Det var itget jätte speciellt men tyckte bara att det var så äckta hon så passade på så man inte står där när julen närmar sig i värsta paniken :D
Men längtar faktist till man sitter där och slår in alla julklappar!:D
<3<3

Handskar..

Det är verkligen höst nu, går ju nästan inte att gå ut utan handskar utan att man fryser ihjäl den här årstiden :)
Köpte ett par i "mocka" från hm som är riktigt sköna! Sen hade jag ett par innan i skinn men dom e inte lika fina !:)


Min mobil !:D:D

WIIHOO min mobil är klar, äntligen !:D
Nu slipper jag ha en j*vla skit mobil med comviq kontant kort :P Fy fan va skönt ...:D:D:D
Ska ner till forum och hämta den snart ska bara duscha och tvätta doris lite snabbt :)
Juste kollade runt lite efter skal, för den här gången ska jag vara mycket räddare om min mobil, men hittade iallafall hur fina som helst. Ska ta och beställa hem ett par tror jag :D
Puss på er <3<3

Söndag !

Ja och idag var det söndag, helgen har faktist gått ganska fort fast jag bara varit hemma :)
Har legat och myst i sängen hela morgonen och nu ska jag ner till forum och kolla ifall min mobil är klar och följa med pappa och hämta ut något papper ang medicin.
Sen blir det ett långt och varmt bad !:D:D

Längtar,längtar,längtar...! <3

Godnatt <33

Nu blir det läggdags, ska nog sätta på en film som jag kan somna till (riktigt skönt) !
Har varit med linus och kollat film,spelat tv spel osv hela kvällen. Följde med han till bussen när han skulle hem så fick doris sin kvällspromenad, och vet ni vad hon gör?
Sätter sig och bajsar mitt på trotoaren precis vid forum! Tur att det var kväll så ingen såg vad hon gjorde, vilken buse hon är ;)
När jag kom hem igen så fixade jag mina naglar så nu är dom jätte glansiga wiihoo :D
Nej nu roppar sängen :D
God natt ! <3<3

Tänk ifall !<3

My boy Lollipop
You make my heart go giddy-up
You are as sweet as candy
you're my sugar dandy

Oh, oh

My boy Lollipop
Never, ever leave me.
Because it would grieve me.
My heart told me so!

I love you, I love you, I love you so

But I don't want you to know
I need you, I need you, I need you so
And I'll never let you go..!



Tänk ifall det kunde vara så kul !:D<3


:)

Kul att man får mest förfrågningar om utgång den enda helgen jag bestämt mig för att vara hemma ;D
nej nu blir det tv-spel och en massa godis :)
Skriver sen ...
<3<3

Plugga!

Förstår fortfarande inte varför jag frågar pappa ifall han kan hjälpa mig att plugga ibland ! Vi börjar bråka lika mycket varje gång, ifall det är något ingen utav oss kan. Båda får typ panik och sen blir det andra världskriget...
hahahahah...


Lördag..

Ja då var det lördag idag då, vad ska man hitta på idag då förutom att jag har tvättstugan från 13-16!
Tror verkligen att jag skulle klara av att bo själv, känner mig redan som en liten hemma fru ;D eller? (A)
Eller vad säger ni ?
Kanske inte ifall man kollar in i mitt rum men det är en annan femma ;D ha ha ha ...




Icke bakis ;D;D;D;D

Hann inte skriva något mer igår innan jag somnade..
Skulle bara lägg mig i sängen och kolla på film och somnade hur fort somhelst..!
Och idag blev det ingen sovmorgon, men känner mig sjukt pigg för att vara uppe så tidigt endå, doris stod och pep och ville ut. Och nu ska jag följa med till akuten. 
Vilken tur att jag inte gick ut igår, känner verkligen att det behövs. Är redan pigg lixom annars brukar jag typ vakna vid den här tiden och känna att jag vill dö för att jag är så bakis !:/:P
Ska nog fortsätta såhär :):)


!!!!

Jag drömmer och längtar tillbaka..
Att vakna på morgonen lite små bakis i ett sjukt varmt rum, för att sedan ta sig ner till stranden helt insmetat i sololja som luktar cocos.
Hoppa i vattnet och bara ligga där och steka på en luftmadrass hela dan, Äta lunch och ta sig en kall drink. Bada lite mera sedan bär det av hemmåt till hotellet, vila lite sen hoppa in i en iskall dusch.
Hitta kläder för en sjukt rolig kväll, sminka sig, fixa håret sedan tar man sig ner på stan för att äta en god middag.
Sitta där ett tag och äta och dricka och ha det hur underbart som helst.
Sedan börjar man bli lite små full så går man till något ställe där det fortfarande är ganska lugnt och då börjar man ösa i sig drinkar efter drinkar och sedan en massa shots..
Sedan står man där brevid den kända stripstången eller helt vild på ett dansgolv och köööör allt vad man kan !


MÅSTE VARA DET BÄSTA SOM FINNS... <3

Ayia napa 2010

 

Rhodos 2010

 

Alanya 2009

 


<3

Hann inte skriva imorse och sen somnade jag när jag kom hem, ovanligt va ?;P
Nu är jag med linus, ska in till stan och möta sara :)
Hon måste förbi eva&adam kliniken en snabbis och fixa till en sak lite snabbt !:D
Ikväll blir det en lugnt helg med film och tv-spel så skriver när jag kommer hem igen !:)

Läggdags..!

Har varit riktigt tråkig idag som inte skrivit något men har bara legat i sängen hela dagen så har inte direkt orkat, och nu ska jag gå och lägga mig igen haha !;D Men lovar att skriva mer imorgon :)

"Fundersam!"

Jag har fått brev..!

Äntligen kom tandblekningen hem i brevlådan wiihoo!:D
Ska bli så intressant och se ifall det fungerar eller inte, det ska ta 14 dagar för synbart resultat så jag hoppas verkligen att det kommer fungera !
För vem vill inte ha kritvita tänder ?;D;D

 

 

<3<3

 


STAN!

Vi ses på moda !:)<3



Sådär jaaah..

Nu är jag tillbaka, har suttit och lagt upp lite bilder från cypern och träffat linus hela dan :)
Nu kom elisa hit ska fixa mig lite snabbt sen ska vi in till stan och snacka lite skit och kanske ta en cider eller två. Hoppas på att elin ska med men hon vet ju inte säkert för att hon inte hittar några kläder ;) Jävla kärringar vad jobbiga vi kan vara ibland !:P
Vet själv inte vad jag ska ha på mig så aaa.. dags att gå in i garderoben kanske (A)


Morgon igen..

Ja då var det morgon igen då da.. tycker bara att jag gör samma sak varje dag!

Går upp är jätte trött går ut med doris, duschar, sätter mig framför datorn med en kopp kaffe. Sminkar mig, klär på mig, går till skolan. Är i skolan, kommer hem går ut med doris, sätter mig vid datorn, äter middag, kollar tv, sitter vid datorn, går ut med doris, kollar tv, sover ?!

Fan jag saknar sommaren då gör man något hela tiden. Är aldrig hemma bara ute och far hela tiden.! Gud va mysigt !!!
nej nu blir det skola !! Vi hörs sen..
Puss på er ! <3<3


Godnatt

Nu blir det läggdags, ska sätta på dirty dancing den bästa filmen asså !:D
Imorgon börjar jag 10.20 riktigt skönt med lite sovmorgon !:)
GODNATT <3<3

Lillebror <3<3

Pratade med linus idag förresten och det var fan inte igår. Tror fan inte att jag har träffat han sen jag kom hem från cypern. :S Men orkade inte gå runt själv när jag skulle ut med doris så tog och ringde honom, min älskade lille bror.
Fy fan vilka minnen jag med den där lilla skiten, har typ kännt han sen han var 12 eller 13 och då var han inte stor vill jag lova er ;D Vi har varit utomlands två gånger tillsammans på kröka resa! Vilket har varit sjukt roligt. Vi har spenderat många dagar tillsammans i stavsnäs (när jag bodde där) aa finns nog sjukt många minnen ifall jag skulle sitta och räkna upp alla ;D Det är klart den bästa extra brorn jag kunde fått !;D Måste träffas oftare bara ...

 

Saknar mitt lilla psykfall!;D



Mästerkocken.. !:)

Vaknade precis, var ju inte meningen att jag skulle somna . haha skulle bara lägga mig och kolla på tv men somna gjorde jag defenetivt !:)
Nu blir det matlagning och ikväll blir det pasta med kyckling,lök och champinjoner :)


Längtar i smyg !

Jag längtar faktist lite grann eller väldigt mycket tills vi flyttar !:) Älskar den här lägenheten så sjukt mycket som jag redan skrivit men känns faktist ganska skönt att komma in till stan och tills mitt eget. Går och planerar i huvet hur jag vill att det ska se ut hela tiden, vilken färg på soffan, vilka gardiner osv ..:) älskar ju att inreda så det kommer bli sjukt kul!
Har ju redan bott i eget tidigare men det var ca två år sedan och har ju växt upp lite sen dess.. Plus att jag inte bodde ensam, då bodde jag med min dåvarande pojkvän. Jag jobbade inte eller något då så kunde lixom inte bidra med några pengar, och då kan ni ju förstå hur det det känns. (INTE KUL)

Men nu blir det ändring, men en sak är säker att jag kommer inte klara av att vara ensam så alla vänner kommer att får vara där hela tiden eller (du) hihi (A) Kan tyvär inte skriva ut det här ;D


 

<3<3




Skoldags..

Ja då ska jag bara ut med doris sen blir det skola !:) Skriver i skolan eller när jag kommer hem igen :)



Godmorgon :)

Ja ni tror inte att jag försov mig idag igen ?:O Började 8 med en 3 timmar lektion i filmkunskap :P Men vaknade klockan 8 så sket i första lektionen, Håller på gör kötbullar och makaroner blev så sjukt sugen på de !:)
Hinner inte äta i skolan så då kan man lika gärna ta något godare än typ en toast eller hur ?;)

GODNATT..

Nu är tänderna borstade och sängen uppbäddad så...


Tandblekning




Beställde hem tandblekning idag, vet inte ifall det fungerar men tänkte prova det först innan man går till tandläkaren och betalar sjukt mycket mera pengar. Man kan ju alltid hoppas på det bästa, eller hur ? eller vad säger ni?<3<3<3




Jackor,skor,jackor,skor...

JACKOR & SKOR
Får panik jag har börjat älska jackor och skor, förut var det underkläder och väskor, men nu för tiden finns det inte så många fina bhar att välja mellan så det är inte lika kul att köpa längre..:/
Men skor och jackor finns det alltid hur välja mycket som helst av, lite jobbigt eftersom jackor inte det billigaste man kan köpa heller ..
Satt och kollade rakt in i skärmen på facebook så kom det upp en sida med kläder www.lavastore.se och hittade en sjukt jacka ! Vill verkligen ha den..

*Kanske inte det bästa att köpa en röd för man kan ju inte ha den till alla kläder men har man många jackor att välja mellan så gör det ju inget ;)



 

GE MIG !!!<3


Snart halloween!:)

Gud vad jag längtar, snart är det halloween ! Så sjukt kul :) Tycker jag iallafall..
Älskar att fixa fester och sminka sig eller klä ut sig över huvudtaget !
Förra året var jag var min utklädnad Tingeling, men det var nog mest för att jag inte visste vad jag skulle vara eftersom vi kom hem från alanya samma dag :D
Jag vet inte riktigt vad jag ska vara i år men jag och sara har en plan iallafall :) Får se ifall det blir det eller inte !

Undra bara vart festen håller hus i år? Jag kan ju inte skita i att ha det för att vi har flyttat från huset ! har ju haft halloween fest i 3 eller 4 år i rad nu (=



Full & glad :D

Paradise hotell ikväll! :D

Sitter på sista lektionen nu, inte så jobbig dag i skolan hihi:)
När jag kommer hem måste jag städa undan lite igen haha städa städa städa hela tiden ! Jobbiga visningar asså !:D
Sen ikväll blir det paradise hotell, gud va jag har längtat !! Extra kul när man vet någon som är med..
HEJA MELISSA :D
Haha vet inte ens hur hon är i programet men annars är hon en riktigt sköning !:D
Nu blir det jobba lite till sen äta luuuunch !
<3<3

Morgon morgon :)

Ja då var det morgon igen och en ny vecka ! Tiden går så sjutk fort asså... Jag tycker det känns som att det är måndag hela tiden.
Sitter och äter frukost och känner att det börjar bli riktigt brottom eftersom jag börjar om tio min :P Lär mig aldrig att komma i tid haha!
Gick upp en kvart försent för att det var så varmt och gosigt under täcket:)
Juste glömde visa presenterna jag fick av sara igår som hon köpt i thailand, får göra det när jag kommer hem för nu måste jag verkligen gå!
Slutar tolv idag så det är sköönt iaf!
<3<3

Saknar mycket..

Bara ett snabbt inlägg innan jag går till sängs,
Det finns så sjukt mycket jag saknar här i livet går någ inte att räkna till..

Bara den här bilden finns det mycket saknad i!
Jag saknar mitt blonda hår, jag saknar att vara utomlands, jag saknar den roliga trion jag sara och malin hade. Men en sak saknar jag inte på bilden och det är mina små små små bröst HA HA Ha ;D

</3


<3

Har inte kunnit skriva ikväll, har suttit och fixat saras hår hela kvällen..:)
Gud vilket kaos det var innan tovor över hela håret och sen hade mer än helften lostnat !=) Men nu sitter allt på plats igen, snart är det min tur ! ush va jobbigt haha men men det måste göras..
Nej nu ska jag faktist gå och lägga mig, tidigt idag men är fortfarande trött efter att ha åkt så lååångt..
God natt på er allesammans <3<3


" Vill att allt ska vara som för ett litet litet tag sen.."
<3<3



1a klar !:)

Så nu var första visningen klar !:)
Det var fem stycken här och två som verkade jätte intresserade sa mäklaren! Ett äldre par ville verkligen ha det så dom skulle komma tillbaka imorgon också, Hoppas det kommer flera imorgon så det blir budgivning! :) Men han sa iallafall att det verkade posetivt. Nu är det bara ett strul att pappa får inte flytta in i sin lägenhet förrän den 1 dec och min har jag ingen aning om när jag kan flytta in i. Känns lite jobbigt att veta att den här lägenheten kanske blir såld om två veckor och sen har jag ingenstans att bo på ett bra tag :P Orkar inte bo hos någon polare igen haha ... Men men vi får se vad som händer! Får lita på pappa så blir säkert allt bra !:D
Nu det blir det bad (OVANLIGT VA ?;P) haha ..!

Hemma igen :)

Jag orkade verkligen inte skriva något mer igår när jag kom hem.. Var så sjukt trött ! Resan tog ca 26 timmar men av dom timmarna så sov vi ju i fem timmar och sen fastnade vi i en kö i tyskland i ca 4 timmar. Det var så sjukt jobbigt.. Vi rörde oss inte på 4 timmar! :P
Men hem kom vi iallafall.. La mig i sängen direkt när jag kom hem igår och somnade efter typ en kvart, men var fortfarande så sjukt trött imorse ! haha ..
har städar klart hela lägenheten nu på morgonen eftersom visningen är om en halvtimme :)
Nu ska jag hitta något att ha på mig på, sen åka ner till melanders och äta lunch medans visningen pågår !:)
Skriver när jag kommer hem igen :D
Puss Puss <3<3

Wruum wrrumm ...!

Ja då var vi påväg igen !:) Vi var tvunga att stanna till vid ett hotell runt halv 3 igår! Båda var sjukt trött så det fick bli något på vägen som hette hotell ibis ! Jävla skit sängar asså! Ramla ner i "springan" två gånger, för nuddade man sängarna så flög dom åt helvete :P Men men det var sjukt skönt att söva ett tag iallafall, förutom att vi kommer hem mycket senare nu :/
Haha kul att jag inte kunde prata med någon igår kväll förresten Sara sov, elisa sov philippa var skit full, tove var as packade och malin kunde inte ens skriva sms ;D Men det gillar vi brudar haha ..! :P Ska jag vara duktig och klara mig ett tag från alkoholen ..? Hm undra hur det kommer gå hahaha :) Ska verkligen inte dricka någonting den här helgen iallafall:)
Men nu ska jag nog ta och lägga mig ner och sova ett tag haha lyckost mig som kan göra det ..!;D Kan inte vara kul att köra själv ner till tyskland ?



<3<3




<3

Gud va skönt det var .. !
Nu ska jag net till ica maxi en snabbis måste prata med sara om en grej så då kan jag lika gärna gå ner dit måste endå handla lite saker !:)
Sen får vi se ifall det bär av till Tyskland eller inte ...:P



Baaad !:)

Nu ska jag dyka ner i ett bad och bli ren och fräsch igen ;D Har hållt på städat inför visningen hela dan idag känns det som:) Skriver när jag är ny duschat och påklädd igen :)
<3<3




Volbeat ?

Fan fick precis reda på att volbeat spelar imorgon på hovet.. :/ Någon som har lust att kanske gå ? Vet inte säkert ifall jag hinner men ifall ? På ticnet kostar två biljetter ca 800:-

Somsagt dom spelar på hovet imorgon 19.30
:):)












En liten rolig historia ;D

Det var en gång en skogsmus och ett ekollon som var ut och gick på en diskbänk..
Plötsligt ramlde skogsmusen ner i diskvattnet och ekollonet började skratta..
Vad lär vi oss av detta ??? Jo..- Att en blöt mus gör ollonet gladare !!:D:D

Kanske är lite skada eller..?

Jag kanske är lite skadad iallafall, man brukar ju inte längta till vinter som bara innehåller en massa slask och kyla osv..
Men någonstans känner jag att jag längtar lite grann, det är så mysigt med snö, all god mat, levande ljus och sen det bästa att ligga i sängen/soffan och kolla på film och se hur snön faller utanför :D Vädret som är nu är helt värdelöst, precis mitt i mellan ..! Det är inte sommar och inte vinter bara en värdelös höst med en massa blåst och äckliga blöta löv som ligger på marken ..! BLÄ :/



Inge skola idag..

Gick inte till skolan idag heller var så sjukt trött och sen har jag ont i huvet..! Undra ifall jag har blivit smittad av "sjukan" som går nu eller ifall det bara var huvudvärk !:)
Just nu ligger jag i sängen och leker lite med doris och kollar på Systrar i jeans-andra sommaren, måste upp och göra mat snart det kurrar sjukt mycket i magen men orkar fan inte !:P
Så vad blir det ikväll? Luuugnt :)
Ska ligga hemma hela helgen och kolla på film och äta en massa godis :) Vi har ju visning på söndag och måndag så lika bra att jag är pigg !:)

 

Ingen dricka i helgen ! ;D <3<3


Pigg igen .. !

Nu börjar jag bli pigg igen :) Har badat och kollat på film hela dagen..
Och nu har jag börjat med maten .. Idag blir det spaghetti & körrfärssås !
<3

Ska aldrig mer gå ut, eller? (A)

Ingen lust att blogg idag, har sjukt ont i huvet .. ! :/

Stan ! :)

Nu glider jag och sara till bussen :) Vi ska möta upp min bror och hans polare kim utanför moda, sen tror jag det blir ego !:D Ryktas om bartömning där ikväll, stämmer det ? Någon som vet ?
Kanske orkar skriva inatt ifall jag inte är för rund om foten eller ifall jag inte sover hemma :) Kanske ska till *bip* efter stan vi får se hur det blir !:)
Hare så bra .. !:)
Puss på er ! <3<3

Taggga till nu !:D

Kom igen nu alle sammans sätt igång musiken på högsta och tagga till !:D Fan här ringer man ett samtal till sara och blir hur taggad som helst kan det bli bättre ?!:)
Satta på hot hot hot-crossfire och det började svänga i buggarna direkt ;) Nu blir det duschen sen sminka sig lite och hoppas på att saras mor kör hit henne sen börjar det igen ;) Så underbart ..! <3<3
Konstigt nog blir jag kallad för party prinsessan och har ifrågasatt varför, men tror nog jag har svaret på den frågan nu !


Är det jag som har otur eller vadå?

Hur kan jag ha sånn otur att alltid stöta på buttra människor..
Förstår inte riktigt men men nu ska jag ändra på mig totalt, ska inte ta åt mig mera!
Ska bli en ny ida !:D:D Hare TJA den där gamla ynkla ida, undra hur den nya ida blir ?!(A)
<3<3

Farväl med dig ;)<3


Hemma .. !

Äntligen hemma efter en lång dag i skolan.. :)
Ska städa mitt rum nu så jag slipper höra pappas tjat åter kommer med roligare inlägg strax
<3

<3

Ja då blir det skola idag igen då !:)
Det var två flyttgubbar här imorse som skulle hämta alla våra utemöbler och köra dom till min faster den ena var riktigt snygg Wrraw !;D
Nej men nu måste jag springa till bussen börjar om tio minuter haha kommer försent somvanligt !:)
Slutar vid fyra idag så det blir en riktigt seg dag !:/
Pusspuss <3<3

Kvällen var bra tills nu ..

Kvällen har varit riktigt bra tills nu,
jag åkte lite tidigare från skolan för att jag var så sjukt trött och när jag kom hem fixa jag lite hemma sen skulle jag och pappa på visning klockan halv sju.
Visningen gick jätte bra och lägenheten var sjukt fin, gammel dags stil ifall ni förstår var jag menar. Vi kollade ju bara på pappas lägenhet idag men kan nog tänka mig att min är i samma stuk bara att den var lite annorlunda planerad. Får se hur det blir med att bo med sara. Hoppas verkligen på det men man orkar ju inte heller ligga på varandra och sova känns inte riktigt som att det skulle hålla i längden..:( Men men vi får se hur det blir..
Sen gick vi för att äta en middag någonstans på söder och hamnade på ett ställe där pappa ätit förut, det slutade med att jag gav mitt nummer till ägaren och hon skulle höra av sig om extra jobb inom två veckor.:D

Men somsagt en hel dag kan väll inte vara helt perfekt eller hur ? Alltid ska det sluta med något drama och det blev det ikväll oxå. Skulle sova "borta" men fick se en liten sak så det blev tyvär inte så, vi får se hur allt slutar med den här invecklade historien..!


WIIIHOO<3

Är sjukt glad efter att ha varit inne i stan ett tag, hoppas verkligen att allting går i lås ! :)
Skriver mera sen för nu ska jag till segeltorp och hämta lite saker !:)
Puss på er <3


Skooolan..!

Sitter i skolan och har geografiså sjukt tråikigt ..! Vill bara hem eller ska iof inte hem ska ju in till stan och kolla på lägenheten..!:)
Men vill inte vara kvar i skolan, men men har inte så jätte lång tid kvar eller jo ganska men får hoppas på att tiden går fort..!:)
Fan pratade med sara nyss och kom precis överrens om att vi måste fixa våra hår igen, sjukt mycket jobb för att det ska vara fint hela tiden ! Det ska bytas ut, det ska sättas om bla bla bla .. En hel historia för att få det långt och tjockt som alla vill ha det ..:/
Men somsagt ska man vara fin får man lida pin ..!:D

Skriver när jag kommer hem igen !:D
Pusspuss <3

Försenad ..!:)

Är försenad idag så hinner inte skriva så mycket. Börjar om fem min suck !!
Vet ni något läskigt vaknade upp i natt vid halv fya tror jag att det var av att doris låg vid mitt bröst och inte kunnde andas! Hon låg verkligen och försökte få luft men det gick inte :/ Tillslut fick jag hålla upp henne så blev det bättre, men gud jah trodde hon skulle dö eller nått!:/

Nu blir det skolan slutar halv fem :( Men efter skolan ska jag på visning på en lägenhet på söder wiihoo <3

Läggdags..!

Börjar 8 imorgon så nu blir det läggdags om ett tag känner att jag skulle behöva gå och lägga mig tidigare ett tag fram över nu ! Pallar inte med skolan när jag går och lägger mig så sent.. Så nu blir det hopp i säng och somna till någon film =) Myyyss..! <3<3


Har man tråkigt så har man .. !:D

brukar du komma i tid: Nja, inte till skolan iallafall.
lång är du: 173cm.
kan du laga mat: Ja det är klart.
vad jobbar du med/pluggar du: går i skolan sista året på bygg-linjen.
vad har du på dig just nu: ett par jeans och ett rosa linne.
har du någon fobi: ormar
hade du en bra kväll igår: nja det vet jag inte var rätt uttråkad.
vilket är ditt senaste inköp: mina skor från dinsko.
din favoritdryck på morgonen: kaffe.
var fick du dina senaste pengar ifrån: studiebidraget.
har du sovit i din egen säng inatt: Japp.
vad hade du sönder senast: Kommer faktist inte ihåg.
vem snackade du med senast: sara.
varm favoritdricka: kaffe eller varm oboy
favoritdricka när du är riktigt törstig: coca-cola!
när gjorde du senast något riktigt dumt: hm, för någon vecka sen .
saknar du någon just nu: Ja, eller saknar beteendet hos en person.
vad ska man göra för att få dig irriterad: Ta upp gammal groll.
någon jag stör mig på: personer som tror att dom vet och kan allt.
intressen: shoppa, umgås med vänner och självklart parta.
senaste person du kramade: Tove.
senaste person du ringde: Tove.
senaste person som ringde dig: sara.
vad drack du senast: saft.
vill du ha barn: Såklart!
längtar du till din nästa födelsedag: Nja, fyller bara 19.
har rakat dina ben någon gång: ja det är klart?
är du sugen på något nu: hm, sova eller ett varmt bad.
hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Ca två, dricker inte så mkt kaffe.
använder du hudkräm: Japp, oftast i annsiktet
micro-pop eller poppa själv: micro-pop
brukar du baka: det händer ibland.
är du nöjd med ditt liv som det är nu: Jadå, förutom att vi ska flytta igen, kommer bli riktigt jobbigt. Sen skulle det inte sitta fel med den perfekta kärleken.
vilken låt lyssnade du senast på: PH electro-Englishman In New York.
har någon annan sovit i din säng inatt: nej.
vad tycker du är äckligt: allt är äckligt när jag är bakis ;D
har du pengar på mobilen: Jag har abbonemang förutom just nu för mobieln är på lagning, men har pengar på den nu också!

<3

Känner mig som en gammal tant när jag slutar tidigt vissa dagar, för brukar alltid lägg mig i sängen och kolla på tv och somnar direkt!
Vaknade av att doris stog nedanför sängen och gnällde..:) Så Nu blir det en liten promenad ut i blåsten..


Tips..!:)

Tänkte ge er ett riktigt bra tips, iaf till er som behöver införskaffa er en Rouge i smink väskan! Jag har alltid köpt från olika märken för att jag aldrig varit riktigt nöjd. Men nu har jag hittat den perfekta färgen och en som sitter kvar lääänge ! Den kommer från chanel och kostar ca 450:- Kommer inte ihåg exakt !:)



 

 



Projektarbete..!

Sitter på sista lektionen nu och har projektarbete, ska göra en bar till robin eftersom jag inte har något att renovera så får se hur det blir men det går nog bra !:)
Pratar med sara nu första gången på nio dagar WIIHOO ! <3
Nej nu måste jag ner till bygghallen och prata med byggläraren ifall han kan köpa in allt som behövs men skriver när jag kommer hem igen ;D
Pus spå er <3

Godmorgon ! :D

Somnade bums i sängen igår när jag la mig under täcket, hann inte ens stänga av tv;n ;D
Vaknade 20 min för sent nu imorse så det var bara att slänga sig i duschen direkt när jag vakna :) satte på kaffet på vägen dit också !;) Allt för att hinna ta det lugnt så länge som möjligt på morgonen !
Nu har jag sminkat klart mig och varit ute med dorran osv så nu bär det av till bussen för att vara i skolan i 3 timmar :O;)
Juste vilken tur jag har att någon är vaken på morgonen, för hatar att gå ensam till bussen så brukar alltid ringa nån och idag hade tove turen att få prata med underbara mig !:D
Skriver när jag kommer hem igen Pussss <3<3

Söööt, från promenaden imorse ;)<3



Godnatt

Nu blir det läggdags börjar nio imorgon men slutar tolv så det är riktigt skönt ! Men kanske skriver imorgon bitti ifall jag hinner innan jag ska till skolan.
Men godnatt på er allihopa !:D
Juste nu är det bara några timmar kvar tills sara landar i sverige ! WIiiihooo :D<3


Seeeeeeg söndag !!

Fan vilken seg söndag det här har varit !
Fast det är väll det som är meningen med söndagar att dom ska vara sega och att det inte ska finnas något att göra så man tar det lugnt, och vilar upp sig in för en ny vecka i skolan !:P
Ligger och kollar på " På smällen " sjuk film asså. Men det är bra då får man ju skratta lite också !:) Fan vad jobbigt det skulle vara ifall man skulle bli gravid med någon som man träffat en gång på krogen .. Skulle inte vara det roligaste som hänt en, eller hur ?:)


Min Älskling <3

Jag är så glad att jag köpte min lilla toypudel!:)
Ibland kan hon vara så sjukt jobbig som när man ligger ruskigt trött i sängen och vill sova så kommer hon farandes och pussar en rakt i annsiktet !
Eller som när man vaknar bakis en morgon och verkligen inte orkar gå ut men det är ju ett måste tyvär !:P
Men den största delen så älskar jag henne verkligen hon är så mysig och kan trösta en i alla lägen ! <3

Visst är hon söt?=)

<3<3


Höstens skor =)

Har faktist helt glömt bort att visa skorna jag köpte förra veckan ! Tog ju ett bra tag att hitta några skor som man kan ha nu på hösten, hittade verkligen inga som lockade ;)

Dom första jag köpte från Nilsonshoes 550 :-

 

Dom andra jag köpte från Dinsko 349:-

 

Så nu är det bara traska runt i som här jag hittade tills det blir riktigt kallt och uggsen hamnar först på inköpslistan


Har en stor önskan just nu !

Jag har en stor önskan just nu, blir glad för varje sms jag får av dig. Och förhoppningarna blir bara större och större vilket inte är bra eftersom jag vet att önskan aldrig kommer att slå in..!
</3

Helgen över..!

Ja då var ännu en helg över, så vad har jag gjort i helgen ?
Skulle ta det lugnt hela helgen igentligen men så blev det ju inte i fredags så var jag ute med elisa och tove.. Vi började på moda och avslutade på lobby! Så som det brukar se ut nu för tiden ;)
Igår så blev det faktist en lugn kväll! Jag och tove lagade god mat, badade och drack ett glas vin i badet! Det var riktigt mys..:)
Sen låg och kollade på film hela kvällen. Max kom hit och hämtade lite saker som jag hittade i förrådet som var hans. Kändes lite konstigt att träffa han eftersom jag inte träffat han sen midsommar men men då var det klart iallafall :)
Sen senare på natten så fick jag sovsällskap iaf myys !:D

Nu blir det film sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ta det lugnt hela kvällen iallafall!:)

<3


RSS 2.0